RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Brädspel Solitär

Hoppa över pjäser och ta bort de du hoppat över. Målet är att det bara finns en pjäs i hålet i mitten när du är klar. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Hoppa över pjäser och ta bort de du hoppat över. Målet är att det bara finns en pjäs i hålet i mitten när du är klar. Placera pjäserna på brädet men lämna ett hål tomt i mitten av brädet. (Om du vill så kan du även placera ut pjäserna på något annat valfritt sätt).
Varje pjäs får hoppa över angränsande pjäser, vertikalt eller horisontellt för att komma till ett tomt hål. Pjäsen som hoppats över tas bort från brädet.
Spelet slutar när du inte längre kan hoppa över några pjäser. Du har lyckats om det bara finns en pjäs kvar på brädet och att den pjäsen befinner sig i det mittersta hålet.

Mått: 22 x 20 x 4 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: PLAY-SOLIXC

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice