RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Kasta Ring Flamingo

Uppblåsbart kasta ring spel i form utav en flamingo. Spela i poolen, på gräsmattan eller kanske på huvudet. Låt fantasin flöda och sommarspelen börja... Mått: 50 x 47 cm. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Uppblåsbart kasta ring spel i form utav en flamingo. Spela i poolen, på gräsmattan eller kanske på huvudet. Låt fantasin flöda och sommarspelen börja... Mått: 50 x 47 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315150599
Lev. artikelnummer: PLAY-FLARI
Vikt: 366 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice