RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Ugnsform Small Pastellgrön

Liten ugnsform i stengods som har en härligt vågig kant upptill samt handtag. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Liten ugnsform i stengods som har en härligt vågig kant upptill samt handtag. Ugnsformen har en lite sliten & använd stil vilket ger den en fin finish, ugnsformen är rejäl & kan användas både till matlagning & bakning. Kan även användas som uppläggningsfat. Varje produkt är handmålad så det kan förekomma små variationer och färgskiftningar vilket gör varje produkt unik. Ugnsformarna är sedan glaserade för att få den fina blanka ytan. Dessa formar tål att diskas i maskin samt användas i micro. Stengodset klarar en ugnsvärme upp till 220 grader.

Mått: H 7 cm x B 20 cm x L 15 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315114362
Lev. artikelnummer: CEOVE-SSG
Vikt: 943 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice