RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Slickepott Rosa

. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Fina slickepottar med härliga mönster från danska Rice som gör bakningen så mycket roligare! Med en slickepott kommer du åt ordentligt och får med dig all smet i bunken och då den är tillverkad utav silikon så lämnar den inga repor. Kan användas både till matlagning och bakning. Slickepotten är gjord utav 100% silikon med ett tillhörande träskaft. Silikondelen kan diskas i maskin men träskaftet ska handdiskas.

Mått: 26 x 6 x 1 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: KISPA-XC17
Vikt: 48 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice