RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Slickepott Boogie Prints

. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Slickepott som finns i två olika varianter, vanlig samt skålad, med härliga mönster som gör bakningen så mycket roligare! Med en slickepott kommer du åt ordentligt och får med dig all smet i bunken och då den är tillverkad utav silikon så lämnar den inga repor. Kan användas både till matlagning och bakning och tål väldigt höga temperaturer. Slickepotten är gjord utav 100% silikon med ett tillhörande träskaft. Silikondelen kan diskas i maskin men träskaftet ska handdiskas.

Mått: 26 x 6 x 1 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: KISPA-XC18

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice