RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Handvärmare

Handvärmare som innehåller en gel som värms upp av en liten metallstav. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Handvärmare som innehåller en gel som värms upp av en liten metallstav. När man trycker till på metallstaven så aktiveras själva handvärmaren och den sprider en härlig värme till frusna händer. Den passar att ha i vantarna under tiden eller precis innan man tar på sig vantarna. Fungerar även perfekt till skor.
När handvärmaren kallnat lägger man den i kokande vatten under ca 5 min och låter den sedan svalna. När den svalnat är den åter redo att användas. En perfekt liten smidig pryl till både barn & vuxna.

Mått: 12 x 10 cm

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: HANDW-ANIXC

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice