RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Cocktailpinnar Med Apor

Äntligen är de här, de ursöta cocktailpinnarna med apor i palm. Passar perfekt till sommardrinkarna eller som lite extra piff på barnkalaset. Tillverkade i trä & papper. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Äntligen är de här, de ursöta cocktailpinnarna med apor i palm. Passar perfekt till sommardrinkarna eller som lite extra piff på barnkalaset. Tillverkade i trä & papper. Mått: 27 x 15 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315139792
Lev. artikelnummer: PASTI-MONK
Vikt: 11 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice