RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Besticklåda Raffia

Vacker besticklåda tillverkad i naturmaterial, raffia. Lådan har 4 stycken fack samt lock med broderade blommor. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Vacker besticklåda tillverkad i naturmaterial, raffia. Lådan som är tillverkad för hand har 4 stycken fack samt lock med broderade blommor.

Besticklådan kan ha en viss variation i färg & utseende då den tillverkas för hand av familjer i Madagaskar. Därmed är varje låda unik i sitt utförande. Om lådan blir konstant utsatt för solljus kan en viss blekning uppstå.

Material: Raffia. Mått: 7 x 28 x 40 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315202526
Lev. artikelnummer: BXCUT-FLO
Vikt: 746 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice