RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

A6 Wire-O Year Diary 2017

Rice har släppt en alldeles härligt underbar skrivboks & almanacks-kollektion. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Rice har släppt en alldeles härligt underbar skrivboks & almanacks-kollektion. Denna års-almanacka som sträcker sig från 26/12-2016 till 14/1-2018 har en härlig mix av vackra färger & detaljer. En dagboks-almanacka som sprider glädje och som hjälper dig att hålla koll på viktiga möten & annat hemligt som bara du vill minnas.

Mått: 12 x 5 x 18 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 8718924507513
Lev. artikelnummer: NECAL-YEAR17
Vikt: 317 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice