RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Happy Home Outside

Tips & idéer hur man enkelt kan inreda i bl a trädgård och på uteplats. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Uppföljaren till Happy Home - Everyday Magic,

Rice grundare Charlotte Hedeman Gueniau ger i denna bok tips & idéer hur man enkelt kan inreda i bl a trädgård och på uteplats. Boken är fylld med 300 färgglada & vackra bilder samt illustrationer som garanterat ger en energikick att vilja göra om där hemma. Detta är verkligen en bok man kan ta fram och läsa om och om igen.

Boken är inbunden, 192 sidor. Engelsk text. Releasedatum: 2016-01-04

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 9781910254110
Lev. artikelnummer: BOOK-GBOUT
Vikt: 1 056 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice