RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Fotskrapa Sköldpadda Grön

Ställ denna fotskrapa vid entrén och du får förutom en snygg inredningsdetalj kanske även en lite renare hall. Finns i 2 olika färger. Material: Järn och svart borst. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Ställ denna fotskrapa vid entrén och du får förutom en snygg inredningsdetalj kanske även en lite renare hall. Finns i 2 olika färger. Material: Järn och svart borst.

Mått: 20 x 27 x 11 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: DRSCR-TURXC
Vikt: 1 902 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice