RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Äggkopp Keramik Orange

Charmig äggkopp med inbyggt fat att lägga äggskalet på. Fint att matcha ihop med olika färger för ett färgglatt frukostbord. Varje äggkopp är unik och tillverkas i Italien. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Charmig äggkopp med inbyggt fat att lägga äggskalet på. Fint att matcha ihop med olika färger för ett färgglatt frukostbord. Varje äggkopp är unik och tillverkas i Italien. De handmålas och sedan glaseras. Det kan förekomma små hål som uppstått efter glaseringen av produkten. Detta är dock inget som är fel på produkten utan detta kan helt enkelt inte undvikas och har ingen inverkan på materialet eller kvalitén. Äggkoppen tål maskindisk.

Ø 8 cm x 2 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: DEEGG-XC,

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice