RumAttÄlska.se
Logo varumärke Majas Cottage

Snippers - The Bad Boy Rom

Stor flaska "The Bad Boy" fylld med träflisor från åldrade rom fat, fantastisk present till jubilaren eller till bröllop. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Stor flaska "The Bad Boy" fylld med träflisor från åldrade rom fat.
Fyll flaskan med alkohol 30% (ej smaksatt sprit) & förvara sedan flaskan på en sval & mörk plats i ca 8 veckor. Därefter ska vätskan filtreras & detta görs enklast genom ett kaffefilter eller liknande. Häll sedan tillbaka alkoholen i flaskan (ej träflisorna, dessa kan dock återanvändas ytterligare.

De träflisor som finns i glasflaskan har tidigare använts i gamla rom fat & tillsammans med alkohol så sker en snabb åldring samt smaksättning & alkoholen blir träfatslagrad.

Flaskan rymmer totalt 4500 ml & blir den perfekta presenten till rom älskaren, jubilaren eller som bröllopspresent.

Egenskaper

Varumärke: Majas Cottage
Lev. artikelnummer: SPBB2BR
Vikt: 3 152 g

Om varumärket

Majas Cottage är ett familjeföretag med fokus på välbefinnande och mys som en röd tråd genom hela företaget. Sortimentet består bland annat av ljuslyktor, fat, skärbrädor, väggljushållare, ljusstakar, skedar, muggar och assietter.

2012 startades företaget hemma i grundarna Petra och Pierres källare där de började sälja sin första Maja lykta, en lykta med stärkande ord, framtagen för att bringa ljus, glädje, tröst och hopp i kampen mot cancer, speciellt den cancer som drabbar våra älskade barn.

Med Petras erfarenhet av produktutveckling och inköp inom inredningsbranschen föddes idén om Majas Lyktor – Lyktor som berör.

Majas Cottage har extra hjärta och själ med i företaget och att stödja Barncancerfonden är viktigt, tänk att få köpa vackra inredningssaker och veta att dom symboliserar att man bidragit till något gott samtidigt – bästa känslan och win-win för alla.

Majas cottage har med kunder och återförsäljares hjälp donerat många miljoner till Barncancerfonden.

Logo varumärke Majas Cottage