RumAttÄlska.se
Logo varumärke Majas Cottage

Dela Ett Skratt - Armband

Nu kör Barncancerfonden igång en kampanj för att samla in ytterliggare pengar till forskning för barncancer. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Nu kör Barncancerfonden igång en kampanj för att samla in ytterliggare pengar till forskning för barncancer. Den 28/9 kommer barncancerfonden tillsammans med Kanal 5 anordna en stor TV gala och där kommer Dela ett skratt vara i fokus.
Nu kan du vara med och bidra genom att köpa detta armband. Armbanden kostar 20:-/st och hela summan går till barncancerfonden.

Egenskaper

Varumärke: Majas Cottage
Lev. artikelnummer: Dela ett skratt
Vikt: 10 g

Om varumärket

Majas Cottage är ett familjeföretag med fokus på välbefinnande och mys som en röd tråd genom hela företaget. Sortimentet består bland annat av ljuslyktor, fat, skärbrädor, väggljushållare, ljusstakar, skedar, muggar och assietter.

2012 startades företaget hemma i grundarna Petra och Pierres källare där de började sälja sin första Maja lykta, en lykta med stärkande ord, framtagen för att bringa ljus, glädje, tröst och hopp i kampen mot cancer, speciellt den cancer som drabbar våra älskade barn.

Med Petras erfarenhet av produktutveckling och inköp inom inredningsbranschen föddes idén om Majas Lyktor – Lyktor som berör.

Majas Cottage har extra hjärta och själ med i företaget och att stödja Barncancerfonden är viktigt, tänk att få köpa vackra inredningssaker och veta att dom symboliserar att man bidragit till något gott samtidigt – bästa känslan och win-win för alla.

Majas cottage har med kunder och återförsäljares hjälp donerat många miljoner till Barncancerfonden.

Logo varumärke Majas Cottage