RumAttÄlska.se
Logo varumärke IB Laursen

Hundskål Emalj Stor

Mat eller vattenskål i vit emalj med hundmotiv, finns även i en lite mindre modell. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Mat eller vattenskål i vit emalj med hundmotiv, finns även i en lite mindre modell.

Den målade linjen som löper längs med kanten ger skålen en unik och stilren look. Linjen kan vara något ojämn på vissa ställen, men detta bidrar till en charmig och personlig karaktär som skiljer varje skål åt.

Vi är säkra på att både du och ditt husdjur kommer att uppskatta denna fina och funktionella produkt!

Material: Emalj. Mått: 11 x Ø 22 cm.

Egenskaper

Varumärke: IB Laursen
EAN: 5709898285395
Lev. artikelnummer: 0441-11
Vikt: 516 g

Om varumärket

Ib Laursen designer heminredning och trädgårdsdekoration matchande den nordiska designtraditionen. Sortimentet är stort och erbjuder ett stort antal möjligheter att skapa en unik och mysig atmosfär, både inom- och utomhus.

En stor del av produktsortimentet är designad internt, inspirerad av mässor, loppmarknader och utlandsresor och kombineras till 4 kollektioner per år. Produkterna tillverkas av noggrant utvalda leverantörer i Asien.

Ib Laursen grundades som detaljhandel 1971 av Ib Laursen men har sedan dess utvecklats till att bli en av Skandinaviens största grossistleverantörer av dekor. Företagets 9 000 m² kontor, showroom och lagringsbyggnader ligger vackert i utkanten av Danmarks äldsta stad, Ribe.

2007 tog Peter Laursen majoritetskontroll efter en lång planerad generationsöverlåtelse och utnämndes sedan till VD efter sin far, Ib Laursen. Huvudmålet fortsätter att vara en ständig utveckling och vara framåt när det gäller design, kvalitet och service.

Logo varumärke IB Laursen