RumAttÄlska.se
Logo varumärke IB Laursen

Eldfat Fot Rost

Eldfat på fot för utomhusbruk, från IB Laursen. Finns i flera olika varianter. Läs mer

1199:-

Den här varan skickas fraktfritt

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Stilfull eldkorg på fot för utomhusbruk. Kan användas som en välkomnande detalj i trädgården, till matlagning & grillning eller ta med eldfatet till pulkabacken, en skön värmekälla vid kalla vinterdagar.

Material: Metall. Mått: H 22.5 x Ø 66.5 cm.

Egenskaper

Varumärke: IB Laursen
EAN: 5709898332679
Lev. artikelnummer: 3323-00
Vikt: 3 459 g

Om varumärket

Ib Laursen designer heminredning och trädgårdsdekoration matchande den nordiska designtraditionen. Sortimentet är stort och erbjuder ett stort antal möjligheter att skapa en unik och mysig atmosfär, både inom- och utomhus.

En stor del av produktsortimentet är designad internt, inspirerad av mässor, loppmarknader och utlandsresor och kombineras till 4 kollektioner per år. Produkterna tillverkas av noggrant utvalda leverantörer i Asien.

Ib Laursen grundades som detaljhandel 1971 av Ib Laursen men har sedan dess utvecklats till att bli en av Skandinaviens största grossistleverantörer av dekor. Företagets 9 000 m² kontor, showroom och lagringsbyggnader ligger vackert i utkanten av Danmarks äldsta stad, Ribe.

2007 tog Peter Laursen majoritetskontroll efter en lång planerad generationsöverlåtelse och utnämndes sedan till VD efter sin far, Ib Laursen. Huvudmålet fortsätter att vara en ständig utveckling och vara framåt när det gäller design, kvalitet och service.

Logo varumärke IB Laursen