RumAttÄlska.se ingår i gallerian köpstaden.se. Hos oss kan du handla i alla anslutna butiker och bara betala en frakt. Klicka på valfri butik nedan (din varukorg följer automatiskt med).
RumAttÄlska.se  Ansiktsfärg.se   LyxigaPlåtburkar.se  Glasburkar.com  Medicinskåp.se  Melaminmuggar.se  Nyckelskåp.com  Änglaspel.se
Rice ERNST Different Design Majas Cottage Derrière La Porte
- Lägsta-Pris-Garanti
- Snabbkassa
- Ingen fakturaavgift
- Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag
- Fraktfritt över 599 kr, annars 19 - 49 kr
Meny
   

Plåtburk Ris basmati hallonröd

Plåtburk Ris Basmati är en tjusig behållare som är avsedd speciellt för förvaring av ris. Burken är gjord av märket Derrière La Porte / Dixie och har en design som är typiskt för detta: lekfull, kreativ och lättsam design och samtidigt är detaljerad, noggrann, ambitiös och elegant. I detta fall är det ett risrelaterat tema med orientaliska motiv och fransk text mot en hallonröd bakgrund. Burken är snygg at ha ståendes framme på en hylla, och kan tillsammans med märkets andra livsmedelsburkar i vårt sortiment, till exempel för pasta, kaffe, te, flingor och liknande, bilda ett tema som skapar en fin helhet som påverkar inredningen i hela ditt kök.
Denna burk är gjord av en stabil och hållfast sorts plåt och har måtten 13 x 10 x 19 centimeter, vilket gör den smidig nog att passa in på många ytor och även i rätt trånga utrymmen, samtidigt som den rymmer en hel del ris.

Varumärke: Derrière La Porte      Taggar: Designer: Valérie Nylin    Serie: Hors gamme    Rum: Kök    Kategori: Kök - Förvaring

Pris: 139 kr  OBS. Tillfälligt slut

<< Tillbaka