RumAttÄlska.se ingår i gallerian köpstaden.se. Hos oss kan du handla i alla anslutna butiker och bara betala en frakt. Klicka på valfri butik nedan (din varukorg följer automatiskt med).
RumAttÄlska.se  Ansiktsfärg.se   LyxigaPlåtburkar.se  Glasburkar.com  Medicinskåp.se  Melaminmuggar.se  Nyckelskåp.com  Änglaspel.se
Rice ERNST Different Design Majas Cottage Derrière La Porte
- Lägsta-Pris-Garanti
- Snabbkassa
- Ingen fakturaavgift
- Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag
- Fraktfritt över 599 kr, annars 19 - 49 kr
Meny
15% på hela sortimentet om du anger PÅSK som rabattkod på kassasidan fram till söndag 21/4. Avdraget görs även på kampanjprodukter. P.g.a. ökat tryck kan leveranser ta 1-2 dagar extra.
   

33% sänkt! Firemill Charcoal

Firemill är en ny typ av brandsläckare – en snabbsläckare. Den drivs av en kolsyrepatron och släcker med en twist. Den är ett bra komplement till en vanlig brandsläckare och designad för att stå framme i köket så att den finns nära till hands om olyckan skulle vara framme. Den har ett mattlackerat aluminumskal och detaljer i polyeten och läder. Alla AGA kolsyrepatroner är kompatibla med denna modell.

Firemill är enkel att fylla på och möjlig att öva med innan branden blir verklighet. Koldioxid är bland annat ett helt oförstörande släckmedel – mat eller inredning som fått det på sig tar ingen skada. Koldioxid fungerar på de flesta mindre bränder, inklusive de i gas- och elapparater. När koldioxidflaskan är slut kan du enkelt fylla på din Firemill med en ny flaska då det är samma typ av kolsyrepatron som används i vanliga kolsyremaskiner. Vid användning så är den alltså väldigt enkel att fylla på så den står redo om det skulle infinna sig flera olyckor.

Tiden från att du upptäcker en brand till påbörjad släckning kan vara det som avgör hur stor skadan blir. Där kan en lättillgänglig brandsläckare göra skillnad. För att släcka en eld med Firemill behövs bara en twist, som att skruva på en pepparkvarn.

Firemill levereras tillsammans med kolsyrepatron & finns i 2 olika färger.

Taggar: Kategori: Brandsläckare    Rum: Kök    Varumärke Firemill

OBS: Den här produkten går inte längre köpa

<< Tillbaka